Pre základnú funkčnosť, spríjemnenie používania webu, analytické účely a v prípade udelenia súhlasu aj na účely cielenia reklamy využívame súbory cookies. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

Odmietnuť všetko môžete tu.

 

 

 

 

 

 
 


        

Slonovinová živica 2x20ml

V popise videonávod

Skladom

 

Číslo produktu: 63279
naša cena:
5,40 EUR ( Nie sme platcovia DPH )
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Návod na použitie
Pomocou odmeriek vymerajme rovnakú objemovú jednotku komponentov A a B. Vsypme ich do jednej misky a dôkladne ich spolu premiešajme. Zmes vlejme do pružnej odlievacej formy (silikónovej, alebo z pružného plastu) a nechajme uschnút. Doba schnutia je pri izbovej teplote 30-40 minút v závislosti od velkosti objektu. Odliatok, ktorý teraz vyberieme z formy, je ešte ohýbatelný, formovatelný, rezatelný. Po približne dvoch hodinách schnutia odliatok úplne vytvrdne a už sa nedá ohýbat. V tejto fáze je odliatok brúsitelný. Prípadné drobné chyby, ktoré vznikli pri odlievaní, je teraz možné zbrúsit.
Živica rýchlo tvrdne, preto si namiešajme vždy len také množstvo zmesi, ktorú ihned spotrebujeme. Od zmiešania komponentov po naliatie zmesi do formy nesmie ubehnút viac ako 15 minút. Živicové komponenty uchovávajme v pôvodnom obale, dobre uzavreté, pretože sú citlivé na svetlo a vlhkosť!
Odliatky zhotovené zo slonovinovej živice sú béžovej farby. Ich povrch je lesklý, hladký a farbitelný. Živicu možno farbit alkoholovým farbivom zn.Pentart, farebným práškom a efektnými pigmentovými práškami ich vmiešaním do živice. Odliatky možno farbit aj na ich povrchu, napr. Media ink-om, Media mist spray-om, Texture spray-om. Metalický povrch môžeme odliatku dodat pomocou tekutého kovu, voskových pást, tekutej patiny, ci antikovacích pást.

Video navod nájdete tu:

https://www.youtube.com/watch?v=yUjt79UiXPo&t=10s

Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: